Yritystä galleriakierrokselle

Joulunpyhien tyyten räydyttämänä siirryttiin epämukavuusalueelle ja lähdettiin jalkapatikassa galleriakierrokselle, josko suklaanamut paremmin vatsassa sulaisivat. Alku sujui hyvin; päästiin Taidehallin Nuorten näyttelyyn, joka on avoinna vielä 3.1.2016 saakka. Siitä jatkettiin lounaalle Manalaan, joka tuntuu olevan aina vain kohtuuhintainen ja suosittu. Tallusteltiin sen jälkeen Lönnrotinkadulle vanhaan, tuttuun galleriaan, jota ei enää ollut olemassakaan. No, eipä hätää, Galleria Försblom Lönnrotinkadulla on tietty auki. No, ei ollut. Joululomalla. Bulevardin Taidesalonki on varmaan auki. No, ei ollut, uutta näyttelyä vasta pystytetään. Tervetuloa silloin ja silloin. Eipä hätää. Sitten kompasteltiin Galleria Sculptoriin, se nyt ehkä olisi auki, kun turistitkin siellä kulmalla pyörivät ahkerasti. Ei ollut. Kiinni oli ja pysyi. Uutta rakennetaan.

Viimeisillä voimilla raahauduttiin Galleria Brondalle. Sepäs olikin auki ja siellä mielenkiintoinen Elina Ruohosen akryylilevyille maalattujen teosten näyttely, joka on avoinna 3.1.2016 saakka. Esplanadin kappeli, joka menköön tällä kertaa taidesalongista, oli myös auki ja tupaten täynnä iloisia ihmisiä, joten galleriakierroksen kruunuksi päästiin vielä glögille ja nähtiin myös aika messevä piparitaikinakappeli. Kaksi taidenäyttelyä yhdellä kerralla ehkä olikin tarpeeksi, niin että jäisi ihmeteltävää vielä ensi vuodellekin.

Taidehalli, Nuorten näyttely

Taidehalli, Nuorten näyttely

Esplanadin kappeli, tuntematon leipurimestari

Ruohonen Elina, Galleria Bronda