Los Vivancos Finlandia-talolla

Eipä osattu etukäteen kuvitella, millaiseen tanssilliseen ilotulitukseen yltäisi Suomen-kiertueellaan oleva flamencoon liikekielensä pohjaava Los Vivancos Espanjasta. Seitsemän miehen voimin porukka loihti tanssimalla näyttämölle draamallisia tarinoita, taiturimaisia hyppyjä, uskomattoman samanaikaisesti tapahtuvia rytmikuvioita ja lopuksi ryhmätanssia sidotuin silmin toisiinsa tai tanssin rekvisiittaan kompastumatta. Ja mitä silmänruokaa nämä kohtuullista paremmassa tikissä olevat herrat tarjosivat katsojille!!! Jokaisella tanssijalla oli myös jokin persoonallinen erityisvahvuus, jolle esityksessä annettiin ansaittua tilaa, esim. omaperäinen liikekieli, ilmaisun voimakkuus tai erilaisten soitinten hallitseminen.  Musiikilliseen antiin oli myös satsattu laadusta tinkimättä. Eipä siis ollut ihme, että yleisökin hurmioitui. Pienen käsityksen porukan monipuolisista taidoista saa vilkaisemalla heidän kotisivuaan www.losvivancos.com ja sieltä löytyvää YouTube-videonpätkää. Nyt tuli kyllä kehuja kerrakseen, mutta jos katsoja lähtee esityksestä puoli metriä maan pinnan yläpuolella liihoitellen, niin silloin on pakko todeta, että miessakki antoi yleisölle kaikkensa ja vähän enemmänkin ja tarjosi aivan maanmainion elämyksen kaamosaikaa piristämään.