Langattomia yhteyksiä

Kun myrsky tienoota noin riepottaa,  / niin katso, TV-antennista osa putoaa.  / Noin poies tikkusiivin lentää osa poloinen, / ja loppu maassa sen on tyly, ruosteinen.  / Mut mitäs sitten? / Telsussa ei kuvaa näy. / No syksy tulee, ei se lainkaan käy / ett' ruutua ei pimeneviss’ syksyilloiss’ saattais’ tuijottaa.  / Sen vuoksi täytyy antsku korjauttaa. / Paikalle sellaiset tahtomiehet siis,  / että he veisaa siitä viis',  / ett’ katollekin mennä täytyy.  /  Katsojakin kauhuissansa räytyy,  / kun seuraa pelottavaa työtä asentajan. / He siellä seisoo korkeuksiss’ katonrajan,  / vain kengät pitää, valjaat turvan tuo, / niin että antskuT pian kuvan suo / ja huokaista voi helpotuksen vuoksi. / Pian kiitää kaikki kanavat ihan liiankin luoksi / ja työntää sisään pirttiin kaikkee sekalaista / monistakin maista. / On jotkut jutut huonoo, jotkut vielä huonompaa, /  mut itseään voi sillä aina lohduttaa, / ett' telsussa on nappi, jolla panna poikki.

Ennen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen