Talotohtori parantaa vanhan talon

Saatu kummipojan perheeltä tupasen tasavuosilahjaksi Panu Kailan Talotohtori – rakentajan pikkujättiläinen. Nyt ei lopu luettava kesken, kun kahlaa tämän kultaharkkoakin arvokkaaman tiiliskiven kannesta kanteen. Luultavasti siitä on se seuraus, että alkaa taas kummallinen remonttikutina kämmenpohjissa ja korvia kuumottaa, kun kuulee jonkun tehneen perusteellisen remontin ja vielä onnistuneenkin siinä.

Kirjallisuuden parissa on taas saatu uusi lukukokemus ja otettu kauniiseen käteen tänä syksynä palkittu Kreetta Onkelin nuortenromaani Poika joka menetti muistinsa. Se on virkistävää, iloista ja positiivista luettavaa siitä maailmasta, joka ei ole ihan niin tuttu suurimmalle osalle kansasta. Lisää myös hyvin Helsinki-tietoutta, jos on kiinnostunut kaupunkimaantieteestä!

Talotohtori.jpg