Kehitys kehittyy - ja koko ajan

Ilosanomia pukkaa nyt yhtenään: vastaavalle soitettiin ja tämäpä kertoili, että torstaina tullaan ja oikein ison kanuunan kanssa, jolla puhkaistaan yksi/kaksi/kuinka monta reikää kivijalkaan, niin että päästään kellarin puolelle taloa. Perjantaina taas tulee joku ammattilainen, joka jatkaa putkistot kellarista lämmönjakohuoneeseen. Voipiko tämä olla tottakaan!!! Edistys edistyy ja kehitys kehittyy.

Luettiin Hesarista, että joku amerikkalainen sanoi, että suomalaisten pitäisi tehdä suomalaisia elokuvia eikä matkia muita maita. Luullakseni täällä tehdäänkin just sillai, eik oo kaveri huomannut. Se on kuitenkin vähän toista pienellä kielialueella – vaikka kuinka korkeatasoista – saada jotain läpi kansainväliseen levitykseen, kun verrataan sitä englannin kielen kattavuusalueeseen. Tämähän koskee kaikkea taidetta ja erityisesti kirjallisuutta.

Kuoppa.jpg