Miss viipyy kaivaja kuopan?

On perjantai 29. kesäkuuta ja virallinen työaika on jo ohi. Tällä viikolla luvattiin tulla kaivamaan kuoppaa, vaan eipä näy kaivajaa, ei näy. Alkaapi pikkuhiljaa tällä suunnalla päätä puristamaan, kun urakoitsija on luvannut tulla viikon päästä ja ilmoittanut, että on vain se yksi viikko aikaa hoidella homma.  Siihen mennessä pitäisi olla sekä kuoppa kaivettuna että putket seinän läpi suorina lämmönjakohuoneessa keskellä kellaritilaa, kun ne tällä hetkellä ovat ihan vaan oikosenaan tuolla kadulla. Kohta ei pelasta edes koti- eikä ulkomainen kirjallisuus, jota yritetään pitää tässä luvussa kaiken aikaa, että ei niin hermostuttaisi aikataulussa pysymisestä. Saatettaisiin ehkä vihjaista vastaavalle työnjohtajalle Anthony de Mellon kirjasta nimeltä Havahtuminen, josko sen lukeminen auttaisi tässä asiassa. Kyllä on raskasta ja vaativaa työtä tämä remonttimiesten odottelu!