Ei vilukissaa yllätetä nyt

Kehitys kehittyy ja niinpä putkia varten kaivetulle kuopalle eksyi eilen Työmies. Työmies tuli isolla keltaisella pakettiautolla, jonka hän pysäköi kahden kadun kulmaan. Sen jälkeen Työmies hiipi kuoppaan ja laittoi sinne pari kiiltävää osaa – se nähtiin, kun katsottiin verhojen raosta keittiön ikkunasta! Sitten Työmies katosi muita jälkiä jättämättä, mutta minne? Tämähän on jännempää kuin Sherlock Holmesin seikkailut tai Agatha Cristien tuikitavalliset murhamysteerit. Tämä on jännitysnäytelmä nimeltä Tuleeko kaukolämpö ja missä ajassa kuhunkin tölliin. Todisteeksi tapahtumien yhtäkkisestä valtavasta vyörynnästä näpättiin kännykällä oikein kuva. Ei voi elämä enää hurjempaa olla.

Otettiin vinkistä vaari ja tilattiin Akateemisesta Writing tools – niminen kirjoittajanopas. Sitä on nyt soma lueskella ihan hermoja rauhoittamaan, kun on tuo kaukolämpöjännäri menossa kadun puolella.

Writing tools.jpg