Joulujoikhunaa

Loloiloi loilaa loloiloilaa. / Nyt pitää tässä joulusta joikaa / ennen kuin joulu on mennyt takaisin tunturin taa. / Oli luonnikas joulu lahjoineen / ja pukkikin kävi poroineen / vaikka heittikin lahjat eteiseen / kun ei kerkennä tupaan loikoileen. / Loloiloi loilaa loloiloilaa. /

Loloiloi loilaa loloiloilaa. / Luntakin saatiin peitoksi maan / niin että eikun pihalle kolaamaan / ja työntämään lunta penkkaan. / Se ottaa vahvasti senkkaan / ja saattaa kolaajan häiriöön / jos ei mielen- niin rytmi- sellaiseen / ellei osaa kolata hiljakseen. / Loloiloi loilaa loloiloilaa. /

Loloiloi loilaa loloiloilaa. / Saa kuusen alla nyt hoilaa. / Lomapäiviä riittää, kun viikonloppukin alkaa. / On syöty nyt kuukauden eväät. / Voi toivoa, että taas keväät / vie renkaat uumalta hiiteen. / Nyt voidaan laskea viiteen / ja välipäiville malja nostaa. / Loloiloi loilaa loloiloilaa. /