He eivät tiedä mitä tekevät

Niin vain veikkasi kirjatimpuri oikein tämänvuotisen Finlandia-kirjapalkinnon saajan työpaikan kyseistä palkintoa koskevassa veikkauksessa, kun voittajaksi osoittautui Jussi Valtosen He eivät tiedä mitä tekevät -aikalaisromaani, vaikka sitä ei ollut vielä edes ehditty lukea. Se vain tuntui niin ajankohtaiselta kirjalta. Työpaikan oikein vastanneiden kesken luvattiin arpoa kyseinen teos, joten ei kun odottelemaan palkinnon saapumista! Kirjastossakin timpuri veikkasi voittajaksi samaista kirjaa, siellä veikkailtiin voittajaksi myös Tommi Kinnusen Neljäntienristeystä, joka on loistokirja sekin. Joulumyynti molempien kirjojen osalta on varmasti taattu, varsinkin, kun kirjojen lainausjonojen luvut lasketaan sadoissa. Niin että kyllä Suomen kansa on lukukansaa! Kiitos siitä kirjastolle!